Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Al 10 jaar écht integrale zorg voor jongeren in Drenthe en Groningen

Afbeelding: jongeren die buiten samen zijn.

FACT-jeugdteams komen in beeld wanneer reguliere hulp niet of onvoldoende werkt. Wanneer jongeren op meerdere vlakken zijn vastgelopen, kan FACT-jeugd helpen hun leven weer op gang te krijgen én te houden. Neem Zoë (25) uit Emmen; zij was dakloos en drugsverslaafd: ‘Dankzij FACT-jeugd voel ik me nu weer gelukkig’. Lees haar verhaal op factjeugddrenthe.nl.

Samenwerking door de muren van elkaars organisaties heen

Via FACT-jeugdteams bieden wij integrale zorg en praktische hulp aan jeugdigen en gezinnen die geconfronteerd worden met forse problemen op meerdere levensgebieden. Dat doen we samen met professionals uit verschillende disciplines en verschillende organisaties. Naadloos. Waar op veel plekken wordt gepraat over integraal werken, doen wij dat gewoon. Al tien jaar!

Jubileumcongres

Om te vieren dat wij in Drenthe en Groningen al tien jaar samen doen wat los van elkaar niet lukte, organiseren we een jubileumcongres. We willen met z'n allen stil staan bij wat we hebben bereikt en we blikken vooruit: hoe moet de zorg van de toekomst eruit zien? Daarnaast is het ook gewoon een feestje voor alle betrokkenen: de leden van de FACT-jeugdteams, verwijzers, verantwoordelijk wethouders en beleidsadviseurs. Maar natuurlijk ook voor hen waar het uiteindelijk om gaat; jeugdigen en hun gezinnen, ervaringsdeskundigen. Heb jij te maken gehad met FACT-jeugd en wil je graag meepraten over wat er nog beter kan? Meld je dan aan voor het congres via factjeugddrenthe.nl

Meer weten over FACT-jeugd?

Kijk op accare.nl of op de websites van de andere deelnemende organisaties: Ambiq, Cosis, Elker, GGZ-Drenthe, Jonx, Verslavingszorg Noord-Nederland en Yorneo.