Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Autismeweek - bijeenkomst in Groningen: ‘Zoeken naar de juiste balans’

Wij willen bijdragen aan een inclusieve samenleving, want elk kind heeft het recht om mee te doen, ook een kind met autisme. Daarom organiseren we een bijeenkomst voor iedereen die kinderen heeft met autisme of werkt met kinderen met autisme. 

Zoeken naar de juiste balans

In het kader van de autismeweek organiseert het specialistische team autismespectrumstoornis (ASS) van Accare Groningen een interactieve avond met als thema ‘Zoeken naar de juiste balans’.

De avond start met theorie, waarna deelnemers kunnen kiezen uit verschillende workshops. In deze workshop kunnen deelnemers ervaren hoe er binnen Accare gewerkt wordt aan het leren (her)kennen van grenzen en hoe daarnaar te handelen. Het zoeken naar een juiste balans is voor mensen met ASS en hun omgeving vaak een grote uitdaging. Daardoor komt dit bij verschillende behandelingen vaak als doel naar voren. Behandelvormen die aan bod komen zijn Pivotal Response Therapy (PRT), Psychomotorische Therapie (PMT) en Cognitieve gedragstherapie(CGT).

Wat? Wanneer? Waar?

Wat?

  • Interactieve avond 'Zoeken naar de juiste balans'

Wanneer?

  • Woensdagavond 3 april van 19.30 uur – 21.00 uur

Waar?

  • Polikliniek Accare Groningen: Lübeckweg 2

Voor wie?

  • Iedereen die geïnteresseerd is in ASS, hier graag meer over wil weten en wil leren de grenzen te herkennen van een kind met ASS. 
  • Graag aanmelden via c.van.der.lans@accare.nl