Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Informatiebijeenkomst FACT jeugd Noord-Veluwe

Wees welkom en ga met ons in gesprek!

Afbeelding: een groep mensen die met elkaar lachen, waarvan de middelste persoon iets verteld.

Op dinsdag 7 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur organiseert Accare een informatiebijeenkomst voor potentiële nieuwe collega's van het FACT jeugdteam Noord-Veluwe op onze poli in Harderwijk. We vertellen je graag alles over het werken bij een FACT jeugdteam en het werken bij Noord-Veluwe in het bijzonder.

Wil jij meebouwen aan de verdere opbouw van het FACT Jeugd Team Noord Veluwe?

Kom dan kennismaken! Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en wat jij graag wil op professioneel vlak. Natuurlijk krijg jij ook de kans om ons het hemd van het lijf te vragen over FACT Jeugd. 

We vinden het prettig om te weten dat je komt. Je kunt je daarom aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. We hebben drie tijdsblokken van een uur (16-17 uur, 17-18 uur, 18-19) uur. Bij je aanmelding kun je aangeven waar je in geïnteresseerd bent en welke tijd jouw voorkeur heeft. 

Programma:

  • Start presentatie over FACT & FACT Team
  • Kennismaken met stuurgroep
  • Kennismaken met het team

Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor de informatiebijeenkomst.

FACT jeugd Noord-Veluwe

In de regio Noord Veluwe bieden wij FACT Jeugdhulp aan jongeren waarbij andere hulp niet genoeg heeft geholpen. Het team bestaat uit onder meer psychologen, psychiaters, gezinshulpverleners, systeemtherapeuten en pedagogen van Accare, Centrum voor Jeugd en Gezin, GGz Centraal Fornhese en 's Heeren Loo. Juist door deze samenwerking kunnen wij de jongeren de juiste hulp bieden. 

www.factjeugdnoordveluwe.nl Deze link opent in een nieuw venster